Продавець Смак-Тех розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
427 відгуків
Ми працюємо! Слава Україні, слава ЗСУ і ТрО! Акції

Компанія приймає замовлення та повідомлення.

+380 (95) 075-67-35
+380 (97) 944-62-32
СМАК-ТЕХ - виробництво та продаж обладнання для професійної кухні, кафе, барів и ресторанів
Кошик

Гастроємкості

Гастроємкості

Гастроємкості або GN (Gastro-Norm) — це спеціальні харчові лотки (гастрономічні ємності) прямокутної форми, розміри яких відповідають стандарту EN651-02, в основі яких прийнята одиниця стандарту GN-ЕN 631-1 і 631-2 - "gastronorm container" або " GN pan ". Використовуються для приготування, зберігання і перевезення харчових продуктів. Уніфіковані розміри гастроємкостей є стандартом de facto використовуваних при проектуванні інших видів обладнання, що дозволяє оптимізувати процеси транспортування, зберігання і приготування їжі. Гастроємкості виготовляються з безпечних матеріалів при контакті з харчовими продуктами.

Гастроємкості з поліпропілену або полікарбонату. Полікарбонат (інша назва Лексан, Lexan) – прозорий пластик. Виготовлені з нього гастроємкості міцні, легкі, стійкі до подряпин, легко миються. Гастроємкості з полікарбонату використовуються в мікрохвильових печах для розігріву продуктів, в мармітах для викладки холодних і гарячих страв, зберігання продуктів у холодильному та морозильному обладнанні. Ідеальні для експонування продуктів, готових страв в теплових і охолоджуваних вітринах. Допустимий діапазон температур використання від -80°С до +135°С. Придатні для миття в посудомийних машинах. В якості позитивних споживчих характеристик пластикових гастроємкостей можна також назвати їх прозорість і можливість нанесення градуювальних міток визначення обсягу вмісту.

Гастроємкості з нержавіючої сталі використовуються в пароконвектоматах і іншому гастронормированном обладнанні. При виробництві гастроємкостей використовуються різні види нержавіючої сталі, в основному AISI304, AISI201. Відмінність також полягає у формі кромки, товщини використовуваної сталі. У Вашому розпорядженні величезний вибір ємностей з плоским краєм (спеціально для конвектоматов і пароконвектоматів), з загнутим краєм, з ручками, висувними ручками (для мармітів, ліній роздачі). Допустимий діапазон температур використання від -80°С до +300°С. Придатні для миття у посудомойках.

Гастроємкості виготовляються у відповідності з прийнятими стандартами, що істотно полегшує підбір цього аксесуара професійного обладнання для підприємств громадського харчування від будь-яких виробників – як вітчизняних, так і з ближнього або дальнього зарубіжжя.

Основні модулі гастроємкостей розрізняються за стандартними розмірами GN 1/1, або 530 x 325 мм Решта GN розміри визначаються як: 2/1, 2/4, 1/2, 1/4, 1/3, 2/3, 2/4, 1/6, 1/9, 1/12:

Цифри, наступні за позначенням GN-1/1 позначають глибину (висоту) гастроємкості. Наприклад: GN-1/1-10 означає, що гастроємність має розміри 530мм - довжина, 325мм - ширина, і 10мм - глибина (висота) гастроємкості.

 

Модель

Глибина, мм

Зовнішні розміри, мм

Внутрішні розміри, мм

Місткість, л

GN 2/1

GN2/1-20

 20

646x530

620x500

 6,5

GN2/1-40

 40

 12

GN2/1-65

 65

 18,9

GN2/1-100

 100

 31,5

GN2/1-150

 150

 44,9

GN2/1-200

 200

 60

 GN 1/1

GN1/1-20

 20

530х325

500х300

 2,5

GN1/1-40

 40

 5,5

GN1/1-65

 65

 8,5

GN1/1-100

 100

 13,3

GN1/1-150

 150

 20,6

GN1/1-200

 200

 30

 GN 2/3

GN2/3-20

 20

352х325

329х300

 1,8

GN2/3-40

 40

 3,5

GN2/3-65

 65

 5,5

GN2/3-100

 100

 8,9

GN2/3-150

 150

 13,6

GN2/3-200

 200

 19,3

 GN 1/2

GN1/2-20

 20

325х265

300х238

 1,2

GN1/2-40

 40

 2,5

GN1/2-65

 65

 4,2

GN1/2-100

 100

 8

GN1/2-150

 150

 9,9

GN1/2-200

 200

 11,6

  GN 1/4

GN1/4-20

 20

265х162

238х136

0,5 

GN1/4-40

 40

 1

GN1/4-65

 65

 1,9

GN1/4-100

 100

 2,5

GN1/4-150

 150

 4,1

GN1/4-200

 200

 4,9

 GN 1/6

GN1/6-65

 65

176х162

151х137

 1,1

GN1/6-100

 100

 1,6

GN1/6-150

 150

 2,5

GN1/6-200

 200

 3,0

 GN 1/9

GN1/9-65

 65

176х108

151х83

 0,5

GN1/9-100

 100

 0,9

 

Найбільшою популярністю у кухарів користуються стандартні нержавіючі гастроємкості, оскільки вони підходять для виконання більшості операцій на кухні підприємств громадського харчування.

Наявність гастрономічних контейнерів істотно полегшує роботу кухарів, оптимізує використання робочого простору, а також відіграє важливу роль у створенні порядку і затишку на будь-якій кухні, в тому числі і домашньої. Гастроємкості – це дійсно універсальний кухонний інвентар найвищої якості. Купівля гастроємкостей принесе величезну користь і реальну економію на покупці окремої посуду для готування, зберігання і демонстрації страв.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner