Гастроемкости решетки и противни
Гастроемкости из нержавеющей стали чаще всего используются при тепловой обработке продуктов; поликарбонатные применяются для температур от -40 °С до +99 °С, а полипропиленовые от -40 °С до 71 °С.
Размеры гастроемкостей унифицированы, благодаря чему они могут использоваться для оборудования различных торговых марок. Определяющим является размер гастроемкости GN 1/1 (530х325 мм), от которого получаются следующие размеры: 2/1, 1/2, 2/3, 1/3, 1/4, 1/6, 1/9. Высота гастроемкости также стандартизирована и может составлять 2; 4; 6,5; 10; 15 и 20 см.
• Гастроємкості базуються на модулі 1/1 (зовнішні розміри 530х325 мм) і відповідають міжнародному стандарту DIN 66075 по випуску професійного кухонного обладнання.
• Харчові ємкості Hendi можуть бути використані на всіх підприємствах громадського харчування і торгівлі, що використовують холодильні шафи, теплові вітрини, лінії роздачі, візки, стелажі, холодильні камери тощо
• Ємності випускаються з нержавіючої сталі 18/10 AISI 304, повністю задовольняє міжнародним санітарно-гігієнічним нормам для харчового обладнання.