Продавець Смак-Тех розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
471 відгук
Ми працюємо! Слава Україні, слава ЗСУ і ТрО! Акції

Компанія приймає замовлення та повідомлення.

+380 (95) 075-67-35
+380 (97) 944-62-32
СМАК-ТЕХ - виробництво та продаж обладнання для професійної кухні, кафе, барів и ресторанів
Кошик
Sous vide GN 2/3 пристрій для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225264 -10%

Sous vide GN 2/3 пристрій для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225264

23 168 ₴

20 851 ₴

  • В наявності
  • Код: 225264
+380 (95) 075-67-35
0950756735Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Sous vide GN 2/3 пристрій для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225264
Sous vide GN 2/3 пристрій для приготування їжі при низьких температурах Hendi 225264
23 168 ₴20 851 ₴
В наявності
+380 (95) 075-67-35
0950756735Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Sous vide GN 2/3 - пристрій для приготування їжі при низьких температурах - код 225448
Чудовий пристрій для приготування їжі при низьких температурах SOUS-VIDE від Hendi. Представлена модель повинна бути включена на кожну кухню, вона дозволяє готувати смачну та корисну їжу.
Пристрій Sous Vide дозволяє готувати смачні страви з насиченим смаком і консистенцією, яких неможливо досягти іншими відомими методами. Їжа не втрачає смаку та харчової цінності, зберігає вітаміни, натуральні соки і залишається ніжною та соковитою. Sous vide - це один з найефективніших способів скористатися перевагами приготування при низькій температури. Таким чином, ви можете приготувати м'ясо, рибу, овочі та навіть фрукти - все, що вам потрібно - це встановити правильну температуру, а пристрій зробить все інше. Постійна низька температура забезпечує рівномірне приготування їжі, і при правильному встановленні температури страва не може помилитися. При готуванні у вакуумному мішку в їжу вводяться натуральні ароматизатори та соки, що призводить до смачного смаку та ідеальної текстури. Використання приладу Sous Vide оптимізує роботу на кухні. Їжу можна готувати за кілька годин, а то й за кілька днів. Після приготування їжі її можна залишати в приладі до подачі - їжу можна залишати там на кілька годин або навіть днів без ризику зіпсувати її. Навіть найтовстіші шматки м яса стають м'які якими.
Особливості продукту:
- Пристрій для приготування їжі, упакованої у вакуумні пакети - їжа готується на водяній бані за температури нижче 100 ° С.
- Завдяки цьому методу, приготована їжа виходить соковитою, ніжною і корисною, зберігає вітаміни, ферменти та натуральні соки.
- Натуральна структура продукту не пошкоджується під час варіння,
- Менше зменшення вихідного продукту, ніж при традиційному приготуванні, приблизно на 20%.
- Термін зберігання продуктів довший.
- Ідеально підходить для ресторанів з обслуговуванням по меню.
- Підходить для приготування їжі поза піковий час.
- Це дозволяє підтримувати постійну якість поданих страв.
- Корпус повністю виготовлений з хромованої сталі.
- Кришка з нержавіючої сталі з силіконовою прокладкою.
- Дуже точній термостат з можливістю регулювання температури через кожні 0,1 ° C (45 - 90 ° C)
- Набір включає сепаратор, 6 розділювачів та кришку з нержавіючої сталі.

Параметри
Розміри (мм): 363x335x (H) 290
Довжина (мм): 335
Ширина (мм): 363
Висота (мм): 290
Потужність (Вт): 400
Напуга (В): 230
ємність (л): 13

Виробник: Hendi

code ємність л W V мм
225448 20 600 230 600x330x(H)300

  

 

Основні атрибути
ВиробникHendi
Країна виробникНідерланди
  • Ціна: 20 851 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner