Продавець Смак-Тех розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
433 відгуків
Ми працюємо! Слава Україні, слава ЗСУ і ТрО! Акції
+380 (95) 075-67-35
+380 (97) 944-62-32
СМАК-ТЕХ - виробництво та продаж обладнання для професійної кухні, кафе, барів и ресторанів
Кошик
Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1
  • Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1, фото 2
  • Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1, фото 3
  • Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1, фото 4

Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1

5 436 

  • В наявності
  • Код: AIRHOT WB-HK1
+380 (95) 075-67-35
0950756735Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1
Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1
5 436 
В наявності
+380 (95) 075-67-35
0950756735Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вафельниця гонконгська Bubble AIRHOT WB-HK1
Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині.

Вафельниця AIRHOT WB-HK1 призначена для випікання гонконгських вафель - вафлі незвичайної пухирчастої форми. Кожен з кульок може бути наповнена начинкою. Отриману пластину можна загорнути кулечком, фунтиком, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, вершками, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю.

Характеристики:

Термін гарантії 12, міс
Країна-виробник КИТАЙ
Діаметр робочої поверхні 200, мм
Час приготування вафель 2-3, хв
Температурний режим +50...+300 °С
Потужність 1.4 кВт
Напруга 220, В
Вага (нетто) 5.5, кг
Вага (брутто) 6.5 кг
Габарити (нетто) 400x225x300, мм
Габарити (брутто) 490x300x320, мм
   
  • Таймер
  • Терморегулятор
  • Індикатор нагріву
  • Для гонконгських вафель
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал робочої поверхні: чавун з антипригарним покриттям

Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер придумав блюдо, приречене на успіх у місцевих жителів, а в недалекому майбутньому і у туристів.

Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе і ресторанів по всьому світу, основне блюдо яких саме гонконгські вафлі.

Вафельниця призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Обладнання підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.

РЕЦЕПТ ВАФЕЛЬ ГОНКОНГСЬКИХ

Особливість вафель з Гонконгу в їх формі – це кульки. Пластину можна загорнути кулечком трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, вершками, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафельки?

Інгредієнти:

Борошно – 140 гр.;

Пекарський порошок для випічки – 7,5 гр.;

Сухий порошок для заварного крему або пудингу – 1 ст. л.;

Крохмаль тапіока або кукурудзяний – 28 гр.;

Курячі яйця – 2 шт.;

Цукор – 140 гр.;

Концентроване молоко (можна солодке) – 28 гр.;

Вода кип'ячена тепла – 140 мл;

Олія соняшникова без запаху – 28 гр.;

Ванільна есенція – 2-3 крапельки.

Невелику кількість рослинної олії для змащування форми.

 

Метод:

1. Просіяти борошно, змішати всі сипучі сухі інгредієнти.

2. Окремо збити яйця з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.

3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.

4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промешать, щоб не залишилося жодної грудочки.

5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити масло рослинне, промешать і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.

Рада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.

До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.

Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.

Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.

Приємного апетиту!


 

Основні
ВиробникAirhot
Країна виробникКитай
Вид обладнанняВафельниця
Джерело живленняЕлектрика
Кількість робочих поверхонь2 шт.
Максимальна робоча температура300 град.
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Материал рабочей поверхностиНержавіюча сталь
Мінімальна робоча температура50 град.
Номінальна споживана потужність1.4 кВт
Сфера использованияFast-food, HoReCa, Вулична торгівля, Торгові магазини
Тип вафель, що випікаютьсяОб'ємні
Тип професійної млинниціОднопостова
Тип робочої поверхніРифлена
Тип управлінняМеханічне
Форма робочої поверхніКругла
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12 мес
  • Ціна: 5 436 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner