Продавець Смак-Тех розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
501 відгук
Ми працюємо! Слава Україні, слава ЗСУ і ТрО! Акції

Компанія приймає замовлення та повідомлення.

+380 (67) 409-48-11
+380 (97) 944-62-32
СМАК-ТЕХ - виробництво та продаж обладнання для професійної кухні, кафе, барів и ресторанів
Кошик
Доставка!Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2
  • Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2, фото 3
  • Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2, фото 4

Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2

8 400 ₴

  • Немає в наявності
+380 (67) 409-48-11
0674094811Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2
Фаршемес горизонтальний GoodFood SM2
8 400 ₴
Немає в наявності
+380 (67) 409-48-11
0674094811Менеджер
  • +380 (97) 944-62-32
    0979446232 Менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Фаршемес GoodFood SM2

  • Застосовується для перешивання м'ясного фаршу зі спеціями та іншими інгредієнтами.
  • Діжа і спіраль тістоміса з нерж.стали.
  • Дежа 225х180х190һ повертається на 90 градусів для вивантаження тіста.
  • Разове завантаження тесту 2,5 кг, час одного замішуючи 5-10 хв.
  • Одна швидкість обертання.
  • Напруга 220В.
  • Потужність 0,37 кВт.
  • Габарити: 405х275х400мм.
  • Вага 18 кг

Експлуатація

1. Встановіть фаршомісильну машину на стійкій робочій поверхні, підключіть до джерела живлення, натисніть вимикач для запуску двигуна, дайте попрацювати машині вхолосту, переконайтеся, що обертання ротора збігається з напрямком стрілки на кришці шестірні, перевірте систему приводу, переконайтеся в надійності заземлення.

 

2. Змастіть діжу і місильний орган рослинним маслом, щоб уникнути прилипання фаршу.

 

3. Заміс фаршу можна здійснювати після того, як ви переконалися в готовності машини до роботи. Щоб уникнути потрапляння фаршу на підлогу, закривайте машину кришкою перед запуском. Коли інгредієнти у фарші попередньо змішались, можна підняти захисну кришку діжі для кращого контролю процесу змішування, а також для запобігання тиску на машину і деформації діжі.

 

4. Змішуйте інгредієнти протягом 3–8 хвилин. Потім вимкніть живлення, вийміть центрувальний штифт і поверніть діжу під кутом 90°. Вставте центрувальний штифт назад, поверніть перемикач живлення, щоб провернути машину в процесі вивантаження тіста. Якщо фарш дуже густий, то автоматичне вивантаження неможливе. В цьому випадку необхідно зупинити машину і дістати фарш руками.

 

5. Проводьте чистку і технічне обслуговування машини по закінченню робіт по замісу фаршу. Заливати воду в діжу не рекомендується.  Залишки фаршу повинні висихати і потім змісти щіточкою сухі залишки, якщо потрібно протерти вологою серветкою.

Основні атрибути
ВиробникGoodFood
Користувальницькі характеристики
АртикулSM2
Вага (кг)18
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм405х275х400
Гарантія12 місяців
Матеріал корпусуСталь
Напруга, В220
Потужність, Вт370
Продуктивність15-20 кг/год
Розмір ємності225х180х190h
Функція реверсНемає
  • Ціна: 8 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner