Термометр для вимірювання температури молока з нержавіючої сталі. Чудово підходить для вимірювання температури спінювання молока під час приготування різних напоїв. Великі легко читаються цифри, кліпса для фіксації на стінці пітчера (джага) для постійного спостереження за змінами температури молока або піни. Для ідеального капучіно температура повинна бути в межах 65-70 °C.
Шкала температури за Цельсієм від -10 до + 100 градусів за Фаренгейтом від 0 до 220.
Рекомендовані температури:
- Кава: температура заварювання від 88 до 93 градусів
- Гарячий шоколад: від 79 до 82 градусів
- Молоко: температура збивання пором від 66 до 77 градусів
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Motta |
Тип | Термометр |
Користувацькі характеристики | |
Артикул | 365 |
Вид | Шейкер |
Діапазон температур | за Цельсієм від -10 до 100 градусів<br />за Фаренгейтом від 0 до 220 |
Одиниці виміру | градуси за Фаренгейтом<br />градуси за Цельсієм |
Код товару | 70184156 |
Кількість предметів в наборі | 1 |
Матеріал | Нержавіюча сталь / Скло |
Призначення | Для продуктів |
Особливості | Зі щупом |
Країна-виробник товару | Італія |
Колір | Сталевий |
- Ціна: 302 ₴