Розмір, мм: 1000х500х230
Вага, кг: 4,6
Матеріал: Алюміній анодований 6063 (ГОСТ 4784-74) відповідає вимогам РТМ 27-72-15-82 "Порядок застосування металів, синтетичних та інших матеріалів, що контактують з харчовими продуктами і середовищами".
Завдяки високої корозійної стійкості і нетоксичність, алюмінієвий сплав 6063 затребуваний при виготовленні ємностей для перевезення і зберігання концентрованої азотної кислоти, органічних речовин, перекису водню та продуктів харчування. З нього роблять фольгу для консервних банок і тетропаков, фляги для молока, пробки для пляшок та ін. вироби.
Температурний режим від -70 до 50 гр
Ідеально підходить для зберігання великих мішків з картоплею, мукою, цукром або громіздких ємностей. Стійка з алюмінію може використовуватися в будь-якому приміщенні. Просто помістіть цю стійку для зберігання на підлогу вашій коморі або складу, щоб ваші харчові продукти знаходилися на достатній відстані від підлоги.
Міцна конструкція: стійка виготовлена з надміцного трубчастого зварного алюмінію, ідеально підходить для будь-яких умов, не піддається корозії. З'єднання також зварюються, забезпечуючи ще більшу зносостійкість і міцність.
Використання будь-яких умовах: завдяки алюмінієвої конструкції ця стійка може використовуватися в приміщенні холодильнику або в сухих складських приміщеннях для зберігання сипучих інгредієнтів.
Ніжки з пластиковими наконечниками: для запобігання ковзання і дряпання поверхні, ніжки оснащені пластиковими наконечниками.
Довідкова інформація щодо застосування даної продукції:
- Відповідає санітарним правилам для підприємств продовольчої торгівлі Санпін 5781-91 (VI. Санітарні вимоги до обладнання, інвентарю, посуду). Торгове обладнання, інвентар, тара, посуд та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів, дозволених органами охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами, що легко піддаються миттю і дезінфекції.
- Санітарні вимоги до приймання та зберігання харчових продуктів. При зберіганні харчових продуктів повинні строго дотримуватися правила товарного сусідства, норми складування. Продукти, які мають специфічний запах (оселедець, спеції тощо), повинні зберігатися окремо від продуктів сприймають запахи. Забороняється складування харчових продуктів поблизу водопровідних і каналізаційних труб, приладів опалення, поза складських приміщень, а також складування незатаренной продукції безпосередньо на підлозі.
- Всі харчові продукти в складських приміщеннях, охолоджуваних камерах, підсобних приміщеннях і т. п. повинні зберігатися на стелажах, піддонах, підтоварниках. Зберігання сипучих продуктів повинно проводитися в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, не уражених амбарними шкідниками, з відносною вологістю повітря не більше 75%. Сипучі продукти необхідно зберігати у мішках на стелажах штабелями, на відстані 50 см від стін, з розривом між штабелями не менше 75 див.
Основні | |
---|---|
Виробник | One Chef |
- Ціна: 1 980 ₴